The Sniffers, een wereldleider in emissie monitoring- en pijpleiding monitoring services, thermografische integriteitsinspecties en lekdetectie met gecertificeerde honden, gevestigd in Balen, kondigt de directe indienstname van Bart Wauterickx als CEO aan.

Bart Wauterickx deed reeds uitgebreid ervaring op in de business bij Atlas Copco, internationale compressorfabrikant, en Brady, wereldleider in de identificatie en bescherming van producten, gebouwen en personen.

"We zijn zeer verheugd dat we Bart zijn leiderschap en ervaring kunnen toevoegen aan het team van The Sniffers," zei Vladimir Lasocki, Managing Director bij The Carlyle Group, "In deze rol zal Bart verantwoordelijk zijn voor onze langetermijnstrategie en het behoud van een hoogstaande klantenservice."

"Ik ben zeer blij dat ik deel uitmaak van dit team van deskundige mensen en dat ik deze organisatie naar succes kan leiden" zei Bart.   Bart Wauterickx bezit een Master in Engineering van KU Leuven en een Bachelor in Business Administration van de UCL.

Over The Sniffers

The Sniffers, een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1991, is een globale expert in emissie- en pijpleiding monitoring services, thermografische integriteitsinspecties en lekdetectie met gecertificeerde honden. The Sniffers detecteert en analyseert allerhande soorten lekken op leidingen van industriële activiteiten.

Aan de hand van gedetailleerde herstelplannen kunnen besparingen voor de klant worden berekend. Als derde partij kan The Sniffers de klant een passende en geïntegreerde oplossing aanbieden met minder productverlies, een verlaagd energieverbruik en meer kostenbesparingen als resultaat en met de naleving van lokale wetgevingen en corporate HSE standaarden in het achterhoofd.